Nya Zeeland – Vildmarksritt

  • Nya Zeeland
  • Nya Zeeland
  • Nya Zeeland
  • Nya Zeeland
  • Nya Zeeland
  • Nya Zeeland

Ännu en magnifik destination som väntar på att upplevas av Er som söker det stora äventyret! Detta sagoland bör upplevas från hästryggen eftersom man då kan ta sig fram till platser som inte nås med andra färdmedel!

Program

Här erbjuds längre ritter med 3-9 övernattningar i boenden med bekväma sängar, toalett, dusch och hemlagade måltider. Upplev Nya Zeelands spektakulära dalgångar och forsande floder med spännande ridning genom karga bergsområden, förbi glittrande sjöar och över böljande betesmarker med enorma fårhjordar. Ridning genom vackra och vilda områden, packningen kommer med fyrhjulsdriven bil. Samtliga ritter går på Sydön och startar ca 1 timmes bilväg norr om Christchurch. Önskar någon tältning istället går det att ordna. 1-8 ryttare. Vill Ni förlänga Er vistelse med en rundresa hjälper vi er gärna med hyrbilsbokning.

Inkl boende, måltider och ridning enligt program.

Klimat

Större delen av Nya Zeeland har ett varmtempererat, maritimt klimat med en medeltemp. av 14-18°C i januari och 5-11°C i juli. I bergen är medeltemp. under 0°C vintertid.

 

Resekommentarer

Ridningen var bra. Vi red i mycket vacker och varierad natur, och hästar och ledare var utmärkta. Det var också trevligt att vara inackorderad eftersom vi då fick inblick i hur “Kiwis” bor och lever.
Bo & Felicia Linander, jan 2011
Använd endast kommentarsfältet nedan när du vill
skriva en recension av en resa du redan åkt på!


Utvärdering efter genomförd resa

Speak Your Mind

*