Dominikanska Republiken – Drömresa i Karibien

Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa – Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in.

Detta är en underbar och händelserik resa på över 7 nätter med 6 dagars underbar ridning i tropisk, sagolik miljö. Drömmen om att få rida bland palmer över pudervita sandstränder kommer att infinna sig. Men resan tar Dig även ut på annorlunda äventyr och unika möten med lokalbefolkningen i sina byar samt bostäder. Resan kan bokas som en förlängning på familjeresan till Dominikanska Republiken, de som inte rider kan resa hem och ryttarna bokar bara sin hemresa senare.

Inkvartering & Måltider

Medelklasshotell och några gårdar samt gästhem hos trevliga familjer. Några hotell ligger precis vid stranden. På hotellen är det privat badrum, några nätter kan det vara med delat badrum. Samtliga måltider ingår i resans pris. Vin & ev alkohol betalas på plats

Hästar & Ridning

Under de 6 riddagarna ingår det variationsrik och fin ridning i det vackra landskapet. Bagaget flyttas under dagen när gruppen njuter av den fina ridningen.
Sadlarna är av sydamerikansk västernstil och ridningen sker i samma stil (enhandsfattning och mycket balanshjälper). Hästarna är av de lokala raserna, korsningar och criollos, mankhöjd ca 145-162 cm.
Tillfälle ges säkert att bada med hästarna. Ryttare ska klara häst i alla gångarter.

Flyg & Transfer

Resan bokas till Punta Cana. Hit flyger flera charterbolag och det kan vara värt att kolla upp möjligheten att boka billigt flyg.

Alla transfers ingår under hela resan, till och från Punta Canas flygplats och där det är nödvändigt. Bagaget flyttas under resans gång när Du rider från ett ställe till ett annat.

2014 / 2015

I resan ingår: Inkvartering, alla måltider, drycker (exkl alkohol), all ridning, transfers, transport av bagage och alla angivna aktiviteter.

Turistavgift: till Republiken ingår ej, detta betalas innan passering i passkontrollen och kostar för närvarande 10$.
Avreseskatt
: från Republiken ingår ej, detta betalas vid incheckning och kostar för närvarande 30$.


EXOTISK KARIBISK RITT
7 nätter, 6 dagar
Ridtid: 6 riddagar, 3-6 tim per dag
Deltagare: 2 – 8 personer
Deltagare privat grupp: Endast 2 personer

Det går också bra att boka privata sällskap på fler en 8 personer. Hör med oss om plats och pris!

DAG FÖR DAGPROGRAM ( med reservation för eventuella ändringar )
Ungefärligt program (med reservation för ändringar) »

 

Använd endast kommentarsfältet nedan när du vill
skriva en recension av en resa du redan åkt på!


Utvärdering efter genomförd resa

Speak Your Mind

*