Scandinavia Office

Find your next
Horse Riding Adventure

<< Back

Unicorn Trails & Tidigare Greenways Travel

Nu kan du ryttare från hela Norden boka sin ridresa på ett och samma ställe Unicorn Trails websida med en kontakt på Unicorn Trails som hjälper dig välja rätt ur ett större utbud av väl beprövade och utvalda med stor omsorg och gemensamt över 55 års erfarenhet!

Scandinavian flagsMånga fördelar med nytt stort utbud:

Representant i Norden (Sverige, Danmark, Norge & Finland) är Mary Wright Unicorn Trails (tidigare VD på Greenways Travel i 20 år) med gedigen erfarenhet av världens alla ridresor. Mary har under 25 års tid arbetat i resebranschen och de senaste 20 åren som VD i egna företaget Greenways Travel som huvudsakligen varit inriktat på ridresor.

Nu finns Mary tillgänglig för Unicorn Trails Skandinaviska kunder med råd & hjälp samt val av resmål. Klicka för att se Mary Wrights profil.

Mary WrightPriser på Unicorn Trails hemsida finns angivna i:

Priserna garanteras från det att bokningen görs utan risk för valutakurshöjning. Betalningar görs ej till Greenways utan till Unicorn Trails Swedbank konto eller BG i Sverige. Prisgaranti ges – om du finner ett lägre pris på samma resa, matchar vi priset! BETALA FÖR DIN RIDRESA

Lagstadgade garantier är ställda vilket borgar för trygghet i samband med bokning och resa (ATOL nr 6431) gällande resenärer i hela Europa som bokar sina resor med Unicorn Trails.

Genom detta samarbete och 50 års gemensam erfarenhet av att producera och sälja de bästa ridresorna är du garanterad att kunna hitta det du söker.

För hjälp att hitta din ridresa för dig som bor i Norden:

Telefon: + (8)-581 763 36 (från Norge, Danmark & Finland)

Från Sverige: 0858176336

För akuta ärenden på resan:  0708 435 282
Unicorn Trails Norden

Telefontider i Norden är vardagar 10.00-14.00 men ofta är kontoret bemannat till 16.00 och ibland även till 17.00
Skulle du inte få svar på ditt telefonsamtal och vill höra om en resa med kort varsel, sänd ett mail så kommer jag att svara mycket snart. mary@unicorntrails.com

Välkommen att höra av dig, jag ser fram emot att få hjälpa dig!
Med vänlig hälsning
Mary Wright

E-mail: mary@unicorntrails.com 

Du kan beställa Unicorn Trails stora broschyr som sänds från vårt kontor i Sverige. Beställ här!