Scandinavia Office

Find your next
Horse Riding Adventure

<< Back

 

Scandinavian flagsMånga fördelar med nytt stort utbud:

Från december 2014 representerar Mary Wright Unicorn Trails i Skandinavien - Sverige, Danmark, Norge & Finland. Mary har under 25 års tid arbetat i resebranschen och de senaste 17 åren som VD i egna företaget Greenways Travel som huvudsakligen varit inriktat på ridresor.

Nu finns Mary tillgänglig för Unicorn Trails Skandinaviska kunder, både per telefon och e-post samt hjälp med val av resmål och bokning. Klicka för att se Mary Wrights profil.

Mary WrightPriser finns angivna i:

Priserna garanteras från det att bokningen görs utan risk för valutakurshöjning. Betalningar görs till Unicorn Trails Swedbank konto eller BG i Sverige. Prisgaranti ges – om du finner ett lägre pris på samma resa, matchar vi priset! BETALA FÖR DIN RIDRESA

Lagstadgade garantier är ställda vilket borgar för trygghet i samband med bokning och resa (ATOL nr 6431) gällande resenärer i hela Europa som bokar sina resor med Unicorn Trails.

Genom detta samarbete och 50 års gemensam erfarenhet av att producera och sälja de bästa ridresorna i ett stort företag med personlig service i Skandinavien.

Telefon: 08-581 763 36 / 0708 435 282
Besöks & postadress fom 2/4-15:
Unicorn Trails Skandinavien & Greenways Travel
Aspviksvägen 7
196 93 Kungsängen

Telefontider i för Skandinaven är 10.00-12.00 men ofta är kontoret bemannat till 16.00 och ibland även till 17.00
Skulle du inte få svar på ditt telefonsamtal och vill höra om en resa med kort varsel, sänd ett mail så kommer jag att svara mycket snart. mary@unicorn.com

Välkommen att höra av dig, jag ser fram emot att höra ifrån dig!
Med vänlig hälsning
Mary Wright

E-mail: mary@unicorntrails.com or boka@unicorntrails.com

Du kan beställa Unicorn Trails stora broschyr som sänds från vårt kontor i Sverige. Beställ här!