Scandinavia Office

Find your next
Horse Riding Adventure

<< Back

 

Scandinavian flagsMånga fördelar med nytt stort utbud:

Från december 2014 representerar Mary Wright Unicorn Trails i Skandinavien - Sverige, Danmark, Norge & Finland. Mary har under 25 års tid arbetat i resebranschen och de senaste 17 åren som VD i egna företaget Greenways Travel som huvudsakligen varit inriktat på ridresor.

Nu finns Mary tillgänglig för Unicorn Trails Skandinaviska kunder, både per telefon och e-post samt hjälp med val av resmål och bokning. Klicka för att se Mary Wrights profil.

Mary WrightPriser finns angivna i:

Priserna garanteras från det att bokningen görs utan risk för valutakurshöjning. Betalningar görs till Unicorn Trails Swedbank konto eller BG i Sverige. Prisgaranti ges – om du finner ett lägre pris på samma resa, matchar vi priset! BETALA FÖR DIN RIDRESA

Lagstadgade garantier är ställda vilket borgar för trygghet i samband med bokning och resa (ATOL nr 6431) gällande resenärer i hela Europa som bokar sina resor med Unicorn Trails.

Genom detta samarbete och 50 års gemensam erfarenhet av att producera och sälja de bästa ridresorna i ett stort företag med personlig service i Skandinavien.

Telefon: 08-581 763 36
Besöks & postadress fom 2/4-15:
Unicorn Trails Skandinavien & Greenways Travel
Aspviksvägen 7
196 93 Kungsängen

E-mail: mary@unicorntrails.com or boka@unicorntrails.com


MÄSSOR

Sweden Horse Show 24-27/11-16 Friends Arena, Stockholm. Monter C07
Välkommen, massor av fina Erbjudanden & tävlingar!

Stockholm HUND på Älvsjömässan 3-4/12-16, monter nr AF:15. Massor med trevligt för Hästen & Hunden. Tävlingar, prylar & självklart ridresor.

KOMMANDE HÄNG MED RESOR

Följ med Mary på nästa häftiga öken & strandritt i Oman 30/1-7/2

Du kan beställa Unicorn Trails stora broschyr som sänds från vårt kontor i Sverige. Beställ här!